UNA HISTÒRIA PER CAPÍTOLS (III)

En Marwan Rami, de 2n B, ens conta el tercer capítol


Capítol 3: Comença l’acció


Dia 12 de setembre.
Avui comencen les classes, aquest any faré 1r curs d' E.A.E (Estudis Adolescents Escolars). Sembla que les classes seran molt més difícils respecte l’any passat. Ja que ens han afegit dues hores més de classe, quatre assignatures noves, i no tenim pati. A més, segur que vindran més nens nous, el què significa que potser hi hagi canvis en les set classes que som. Sí, has escoltat bé, som set classes. La primera és la classe Avançada, la segona es la Preavançada, la tercera es la classe nivell Mitjà Alt, la quarta és la classe nivell Mitja Baix, la cinquena es la classe nivell Baix, la sisena es la classe nivell Baix Baix i la última, la classe ¨Especial¨. L’Elisse i jo anem a la classe Preavançada. En Louis i la Marie van a la Avançada. En Adam va a la classe nivell Mitjà Alt, i en Arthur va a la classe nivell Mitja Baix.


En arribar a la meva escola te trobes una gran porta supervisada per vigilants, i per entrar necessites posar el dit en una espècie de telèfon mòbil que detectarà la teva identitat. Si fa una llum verda desprès de posar el dit, podràs passar, però si en canvi és vermella, sona una alarma, vénen altres vigilants i et porten a la sala de les tortures. Sí, ho sé, més que una escola sembla una presó. Però a mi em dona igual perquè amb els meus amics jo sóc feliç. Desprès de l’escola vam quedar a la nostra base. Tots vam arribar a l’hora,
menys L’Elisse. Tots estaven una mica preocupats perquè ella mai arribava tard. Fins que des de la finestra de la nostra base la vam veure corrent molt preocupada. Quan va arribar tota plena de suor, tots molt espantats li vam preguntar què li passava. I va respondre:

-Nois, el govern ens ha descobert!

Comentarios

Entradas populares