Aigües encantades




Aigües encantades

"Aigües encantades és una obra teatral feta per l’escriptor Joan Puig i Ferreter i honestament és molt entretinguda. Malgrat que va ser escrita fa un segle, l’obra ens trasllada a un poble molt religiós i arrelat en les seves creences, on es presenta un problema i és que el poble pateix des de fa molt de temps una sequera que no deixa conrear els camps. Però arriba un home al poble el qual porta la solució.

A grans trets aquesta és la premissa que ens presenta l’obra de Puig i Ferreter.

En la meva pròpia opinió l’obra és entretinguda perquè presenta un problema que segurament ocorria molt en aquell temps: la resistència al progrés i l’arrelament a la religió.

En definitiva, el recomano molt."

(Santi Espino, 2n Batxillerat) 



"És un llibre que expressa la realitat de començament de segle XX, en concret era el paper de la dona. No es  tenia en compte la seva opinó i no tenia dret a expressar les seves idees.
En el llibre, la Cecília havia estudiat a la ciutat i  quan ella va al seu poble, comença a tenir problemes, perquè els seus pares eren molt religiosos, sempre anaven a resar a l’església. La Cecília no deia que estigués malament anar a l’església, ella comentava que també ens hem d’esforçar, no només hem d’anar a l’església, també hem de treballar perquè les coses millorin.
El seu pare sempre feia diferència entre els nois i noies. És el que a ella li molestava i això era normal en aquell temps, sobretot en els pobles.
És molt bo, que ara hagi canviat molt. Nois i  noies som iguals. Estudiar ens ajuda a tenir una bona visió del món i a tenir la nostra pròpia opinió."

                                                           (Nabeela Kausar, 2n Batxillerat)

Comentarios

Entradas populares