Novetats 3

 Us explico:


"El baile" de Irène Némirovsky. Com "Carta d'una desconeguda" un prodigi en menys de cent pàgines, Una novel.la primeta, primeta però que et deixa de pedra. Un gran ball, una família que vol ser considerada el "no va más" , una mare odiosa i una filla que no aguanta tot plegat. Final dramàtic. (no penso explicar-vos més)


Molt diferent: Assassinat en directe de Mary Higgins Clark, reina de l'art del suspens. Una mare i un fill cap a una espiral terrorífica:

" Digues a la teva mare que ella és la següent. Després, et tocarà a tu..." 





 També tenim a Amélie Nothomb. No semblar-se a ningú és una més de les virtuts d'aquesta escriptora. Inventar històries que a ningú més se li han acudit, inventar contes de fadas per al segle XXI. A aquesta novel.la, Diccionario de nombres propios, ens presenta a una noia amb un nom molt estrany, Plectrude, nascuda a la presó, és una seductora nata però...Divertida, sorprenent, original. Què més voleu.







I, pels amants de "Mentida" de la Care Santos, ja coneguda per molts de vosaltres. La seva última novel.la acabada de sortir del forn! Es diu "Amaranta", una paraula molt bonica. Es subtitula: "Tria el teu camí, encara no està escrit". Seguirà l'Amaranta el cami que li han traçat, o aconseguirà obrir-se pas i descobrir el seu destí?






















 Per acabar, un llibre diferent: Mujeres que nacieron diferentes. Aquest llibre presenta les vides d'unes quantes dones que van saber convertir-se en protagonistes: espies, actrius, cantants i lluitadores antiracistes, polítiques, pintores... Personalitat i inconformisme.





Comentarios

Entradas populares