Novetats febrer 1


Noves compres!


A veure, a veure... Els Reis han tornat a passar per l'Institut i ens han deixat llibres nous. Si voleu estrenar algun d'aquests, m'ho dieu!:

“Carta de una desconocida” de Stefan Zweig: 

“Sólo quiero hablar contigo, decírtelo todo por primera vez. Tendrías que conocer toda mi vida, que siempre fue tuya aunque nunca lo supiste. Pero solo tú conocerás mi secreto, cuando esté muerta y...” 

La prueba de que solo en 66 páginas puede caber una grandísima historia.

“Ciutats de paper” de Jonh Green:

Coneguda ja d'alguns de vosaltres: Descobreix aquesta fantàstica novel·la de l'autor de"No està escrit a les estrelles".
“Tota aquesta gent són gent de paper que viuen en les seves cases de paper i cremen el seu futur per mantenir-se calents. Tot el món només pensa en posseir coses; coses fi nes i fràgils com el paper…He viscut en aquesta ciutat durant 18 anys i ni una sola vegada m’he trobat a ningú que es preocupi del que de veritat importa».


“La soledad de los números primos” de Paulo Giordano

Alice y Mattia, dos seres cuyas vidas han quedado condicionadas por las consecuencias irreversibles de sendos episodios ocurridos en su niñez. Desde la adolescencia hasta bien entrada la edad adulta, y pese a la fuerte atracción que indudablemente los une, la vida erigirá entre ellos barreras invisibles que pondrán a prueba la solidez de su relación.

Steve Jobs: La biografia ilustrada

“Als que pensen diferent, als que són assenyalats amb el dit per “crear problemes”, a les peces que no encaixen en el puzle social, als que gosen mirar el món des d’una perspectiva nova, perquè les persones que estan prou boges com per pensar que poden canviar el món són aquelles que l’acaben canviant.”
A tots ells es referia Steve Jobs i a tots ells s’adreça aquesta divertida i emotiva biografia il·lustrada d’un dels emprenedors més admirats de tots els temps.


En tenim més però un altre dia us explico...

Comentarios

Entradas populares